Program Vacanță de Vară

Ce program are copilul tău în Vacanța Mare?

Porțile Ami Kids Education sunt deschise în perioada vacanței de vară iar copiii înscriși la programul nostru vor avea parte de o vară plină de jocuri interactive și distracție, printre prieteni! Cei mici vor fi supravegheați în permanență de către personalul nostru, se vor juca în spațiile special amenajate ori în curte, vor viziona filme și desene animate sau vor participa la cursuri creative. Grupele se vor forma pe vârste și vor fi de maxim 10 copii la un supraveghetor.
Fiecare zi va respecta programul de odihnă și de masă. Micul dejun, prânzul și gustările vor fi pregătite zilnic în bucătăria proprie și servite în sala de mese.

Programul va fi de luni până vineri, de la orele 8:00 până la orele 18:30, în 3 variante.

  1. 8:00 – 12:00, 150 lei/săptămână -> include program de joacă sub supraveghere și gustare la ora 10:00;
  2. 8:00 – 16:30, 235 lei/săptămână -> include program de joacă și program de odihnă sub supraveghere, gustare la ora 10:00, masă de prânz și gustare la ora 16:00;
  3. 8:00 – 18:30, 260 lei/săptămână -> include program de joacă și program de odihnă sub supraveghere, gustare la ora 10:00, masă de prânz și gustare la ora 16:00.

Micul dejun îl vom servi la cerere și va costa 25 lei/săptămână.

Dacă dorești, îl vei putea înscrie pe cel mic la cursuri creative precum pictură, atelier de povești, curs de fotografie, clubul micilor cititori sau alte activități de dezvoltare. Costurile acestor cursuri se vor cumula cu cel al programului ales.

Intră în legătură cu noi și află mai multe detalii despre program și modalitatea de înscriere.

Programul din perioada vacanței de vară se va încheia pe 1 august.