Pachete noi de servicii: playtime@AMI, partytime@AMI și sleepover@AMI

În premieră introducem pachetele playtime@AMI, partytime@AMI și sleepover@AMI. Astfel venim în sprijinul părinților cu o soluție integrată de educație, joacă și somn în același mediu familiar cu care sunt obișnuiți.

Așadar, pentru situații neprevăzute, ore suplimentare sau doar timp pentru “voi doi”, copiii pot rămâne în supravegherea noastră în afara programului educațional.

  • playtime@AMI – această opțiune costă 10 RON/oră/copil cu o suprataxă de 100% în cazul în care copilul este singurul rămas în incintă (recomandăm “cooptarea” unui prieten).
  • partytime@AMI & sleepover@AMI – același plan tarifar se aplică și pentru sleep over sau pentru evenimente/petreceri (doar accesul în spațiu; pentru decorații sau alimente vă rugăm să solicitați o ofertă particularizată).

În cazul în care pachetele solicitate acoperă perioade mai lungi de 24h ce includ și zilele din weekend, se aplică o taxă hotelieră de 160 RON/noapte ce include mesele aferente și ieșiri supravegheate în aer liber. Din cei 160 RON, 30 RON reprezintă bani de buzunar.