IT WIZZ – club extracurricular la Ami Kids

În colaborare cu Transylvania College, introducem în cluburile extracurriculare Ami Kids Education un nou program de educaţie a caracterului şi ştiinţa calculatorului – IT WIZZ. Programul este dedicat atât elevilor înscriși la after school Ami Kids, cât și celor care doresc să urmeze acest curs.

Construit pe 5 nivele diferite, IT WIZZ dezvoltă abilităţile copiilor de utilizare a calculatorului pentru a căuta, a procesa, a analiza, a prezenta şi a disemina informaţia, într-un limbaj potrivit vârstei. Partea de tehnologie a informaţiei şi comunicare (TIC) urmăreşte programa ECDL- European Computer Driving Licence. Aceasta este structurată pe 7 module Microsoft Office – Word, PowerPoint, Excel, Bază de Date, Internet şi Poşta Electronică, Windows şi Teorie IT. Pe parcursul a 5 ani de studiu, WiZZ pregăteşte copiii pentru examinarea ECDL Complet (mai multe detalii despre ECDL găsiţi pe www.ecdl.ro). ECDL ROMÂNIA oferă programul de certificare ECDL – EqualSkills – un program flexibil de învățare care oferă o introducere în lumea computerelor, conferind abilitățile la nivel elementar în utilizarea computerului.

Partea de educaţie a caracterului urmăreşte studiul a 10 valori morale importante, fiecare lună a anului şcolar fiind dedicată uneia dintre acestea. Valoarea lunii este prezentată cu ajutorul unei poveşti a căror personaje dovedesc că indiferent de situaţie, alegerea binelui este mereu răsplătită sub o formă sau alta. Întreaga acţiune are loc în Regatul Poveştilor, un loc mistic prezentat cu ajutorul celor doi protagonişti principali: Vrăjitorul WIZZ şi prietena lui înţeleaptă – Bufniţa.

Valorile fiecărui an de studiu sunt: respect, responsabilitate, modestie, compasiune, perseverenţă, iubire, înţelepciune, sănătate, umor şi efort.

Programul IT WiZZ introduce un stil de predare ce presupune dezvoltarea gândirii critice la copiii de vârstă şcolară mică având la bază elemente Socratice. Copiii sunt astfel constant provocaţi să răspundă la întrebări, procesul de învăţare fiind unul dinamic în care progresul academic se înregistrează numaidecât.

Pentru mai multe informații, contactează-ne folosind formularul de mai jos, la telefon 0234 537 536 sau vino la Ami Kids Education pe str. Vasile Alecsandri nr.6, Bacău.

captcha