Înscrieri la grădiniță 2016 – 2017

Grădinița privată AMIKids funcționează conform autorizației acordate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice prin Ordinul 5735/ 12.11.2015. Activitățile desfășurate sunt în conformitate cu Programa Națională a Ministerului Educației, cursurile zilnice sunt coordonate de cadre didactice specializate, folosind mijloace moderne de predare. Grupele sunt organizate pe nivel de vârstă iar numărul maxim este de 12 copii/grupă.

Anul școlar cuprinde 10 luni, începe la data de 1 Septembrie și se încheie la data de 30 Iunie. Vacanțele sunt cele din programa națională și vor fi anunțate la începutul anului școlar.
Grădinița noastră primește înscrieri pentru 4 grupe: Grupa Baby (2-3 ani), Grupa Mică (3-4 ani), Grupa Mijlocie (4-5 ani) și Grupa Mare (5-6 ani), în limita locurilor disponibile. Programul este la alegere: scurt, mediu sau prelungit.


În limita locurilor disponibile, vă oferim o grilă de discount-uri ce se vor aplica pe taxa standard pentru 2016 – 2017.
10% discount pentru înscrieri până la data de 30 Iunie 2016
7% discount pentru înscrieri până la data de 15 Iulie 2016
5% discount pentru înscrieri până la data de 31 Iulie 2016


TAXE ȘI DISCOUNT-URI
Taxele pentru grădinița privată AMIKids sunt constituite pe mai multe nivele, cumulându-se în funcţie de opţiunile părinţilor.

Taxă standard
615 Lei/lună pentru program 8:00 – 12:00, include predarea conform programei naționale, mic dejun și gustare.
1225 Lei/lună pentru program 8:00 – 16:30, include predarea conform programei naționale, 2 ore de limba engleză/săptămână după manuale Helen Doron, mic dejun, 2 gustări, prânzul, program de odihnă, consolidare curriculă/program liber sub supraveghere.
1325 Lei/lună pentru program 8:00 – 18:30, include predarea conform programei naționale, 2 ore de limba engleză/săptămână după manuale Helen Doron, mic dejun, 2 gustări, prânzul, program de odihnă, consolidare curriculă/program liber sub supraveghere.

Discount-uri
15% discount pentru frate, acest discount se aplică la al doilea copil înscris.
5% discount pentru recomandări concretizate în contract.
5% discount pentru achitarea anuală a taxei standard.
3% discount pentru achitarea trimestrială a taxei standard.
1% discount de fidelizare, aplicabil începând cu aniversarea a 10 luni consecutive de curs, care va crește exponențial cu fiecare an școlar parcurs la noi.

Alte taxe
100 lei taxă de înscriere, se achită o singură dată, la înscrierea copilului în grădiniță.
300 lei/an taxă pentru resurse, se achită anual.
*Aceste taxe se cumulează cu programul ales și nu fac obiectul reducerilor afișate mai sus.

Opționale
• Cluburi extra-curriculare – variază în funcție de specificul clubului și de frecvența acestuia.
Pentru mai multe detalii vă așteptăm la sediul AMIKids Education din Str. Vasile Alecsandri nr. 6, Bacău. Ne puteți contacta și pe email office@amikids.ro sau la telefon 0234 537 536.

Mențiuni
– Modalități de achitare: lunar, trimestrial sau anual.
– Taxa standard se referă la perioada de 10 luni: 1 septembrie – 30 iunie.
– Taxa se achită indiferent de absențele copilului din luna în curs; pentru zilele absentate (anunțate) se va scădea doar contravaloarea mesei.
– Pentru garantarea locului, în cazul în care se dorește întreruperea pentru o perioadă delimitată de timp, se achită 35%/lună din valoarea taxei de pe contract.


ADMITERE
Procedura de admitere la Grădinița Privată AMIKids
Însoțiți de copil, vă invităm la sediul nostru din Vasile Alecsandri nr. 6, unde vom organiza o discuție cu coordonatorul grupelor de vârstă, pentru a vă prezenta spațiul, oferta educațională și echipa noastră.
În cazul în care luați decizia în favoarea înscrierii, următorul pas este completarea formularului de înscriere și semnarea contractului. Actele necesare înscrierii sunt:
– copie după actul de identitate al părintelui/tutorelui;
– copie după certificatul de naștere al copilului;
– aviz epidemiologic;
– adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru activități desfășurate în colectivitate”.