Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Unde te aşteptăm?

Pe strada Vasile Alecsandri nr.6 din Bacău. Te vor întâmpina coloratele desene ale micilor artişti şi atmosfera unică asigurată de prezenţa energică a micuţilor. Însă bineînţeles că locul de joacă preferat nu este parterul sau mansarda, ci curtea din spate, în aer liber şi curat.

Unde studiază copiii?

În cele 4 clase spaţioase, aerisite şi dotate cu tehnologie de ultimă oră! Aici copiii rezolvă temele de la şcoală, sub îndrumarea învăţătoarelor şi profesoarelor Ami Kids. Tot aici au loc şi orele de engleză sau dezvoltare personală.

Unde pregătim mâncarea?

În bucătăria proprie, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca „chef” Liliana să pregătească mâncărurile preferate pentru cei mici. Meniul este echilibrat iar gustările de peste zi sunt la fel de sănătoase și proaspete precum prânzul.

Unde mâncăm?

În sala de mese, unde servim prânzul și gustările de peste zi. Copiii învaţă cum să mănânce şi să se poarte la masă, de ce sunt bune legumele şi ne împărtăşesc care sunt mâncărurile lor preferate.

Unde ne jucăm?

În interiorul clădirii ori în curte, în spaţiile amenajate special pentru copii. Camerele sunt luminoase, spaţioase şi pline de jucării potrivite vârstelor. Curtea este locul lor de joacă preferat, însă doar în zilele frumoase şi de cele mai multe ori înainte de masă, pentru poftă de mâncare.

Unde dorm copiii?

În dormitoarele din mansardă, dotate cu paturi supraetajate. Camerele sunt spaţioase, aerisite şi situate la etaj, oferind copiilor posibilitatea de a se odihni în linişte. Toate băile sunt special amenajate pentru fetiţe şi băieţi iar igiena este strictă.